El CAP Santa Coloma de Queralt organitza una sessió informativa per als monitors que treballen amb menors estrangers no acompanyats

Els professionals del CAP Santa Coloma de Queralt, de l’ICS Catalunya Central, han organitzat una xerrada dirigida als monitors que treballen amb menors estrangers no acompanyats (MENA) del Centre d’Acollida que hi ha al municipi.

Una metgessa i una infermera han fet la sessió, a la qual han assistit vuit monitors que treballen amb aquests menors. Amb el títol “Optimitzar les visites al CAP”, l’objectiu ha estat donar informació bàsica sobre el funcionament del centre: horaris, urgències i emergències, programació i tipus de visites, etc., per promoure un ús correcte dels recursos del sistema sanitari públic.

També s’ha aprofitat per donar algunes informacions bàsiques sobre primers auxilis i sobre els medicaments i el seu ús adequat i segur, sota la prescripció o supervisió d’un professional sanitari.

Finalment, els monitors han participat activament de la sessió, plantejant dubtes i fent preguntes a les professionals.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.