Els centres d’atenció primària Navarcles, Sant Fruitós i Santpedor han recuperat l’activitat habitual

Els centres d’atenció primària Navarcles, Sant Fruitós i Santpedor han recuperat aquesta setmana la seva activitat habitual de dilluns a divendres, de 8 a 20 h.

Per poder gestionar les demandes de la ciutadania, abans de desplaçar-s’hi cal trucar-hi o bé contactar-hi a través de  l’eConsulta, o de l’opció Com et podem ajudar, contacteu amb mi de la pàgina web de programació de visites, amb l’objectiu de concretar els detalls de la visita.

Els telèfons de contacte per gestionar les visites són el 93 831 00 30 (CAP Navarcles); el 93 876 09 12 (CAP Sant Fruitós); i el 93 832 11 33 (CAP Santpedor).

Fora de l’horari habitual

Les persones usuàries es podran adreçar al telèfon mateix de cada centre per realitzar les seves consultes o al 061.

El CUAP Bages donarà cobertura a la població de l’Àrea Bàsica de Salut Navarcles-Sant Fruitós de Bages, que inclou, a més, Santpedor, Talamanca, Mura i Castellnou de Bages, per a aquelles visites presencials no resoltes per via telefònica o eConsulta/videoconsulta, de dilluns a divendres, de 20 a 8 h i els dissabtes, diumenges i festius, les 24 h.

Evitar els desplaçaments als CAP

Amb la voluntat d’evitar els desplaçaments innecessaris als centres d’atenció primària, en el moment actual es fa una crida a utilitzar el telèfon, l’opció Com et podem ajudar, contacteu amb mi del web de programació de visites,  o la consulta virtual. Els professionals de l’ICS a la Catalunya Central recorden la importància de donar-se d’alta a l’aplicació La Meva Salut, per tenir accés a totes les dades i a les consultes en línia (l’eConsulta i la videoconsulta).

L’alta a La Meva Salut es pot fer excepcionalment des de l’enllaç http://canalsalut.gencat.cat/ca/detalls/noticia/2020-03-18-atencio-no-presencial-lamevasalut o a través del telèfon 900 053 723, de dilluns a divendres, de 8 a 20 h.

En cas que els professionals recomanin una atenció presencial es recordarà a la ciutadania les indicacions següents: l’ús de la mascareta és obligatori; els acompanyants només es permeten en casos imprescindibles; cal arribar a l’hora de la visita indicada, no abans; cal respectar la senyalització i les indicacions dels professionals; cal rentar-se les mans sovint i respectar la distància de seguretat.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.