Novetats en l’atenció pediàtrica i en la salut sexual i reproductiva a la Conca d’Òdena

El Consorci Sanitari de l’Anoia i el Servei d’Atenció Primària de l’ICS a l’Anoia comuniquen a la població que, a partir de dilluns dia 25 de maig, l’atenció pediàtrica per als pacients adscrits al CAP Igualada Nord tornarà a ser atesa en aquest centre.

La resta de l’atenció pediàtrica de la Conca d’Òdena (Igualada Urbà, Anoia Rural, Vilanova del Camí i Santa Margarida de Montbui) es farà, com fins ara, al CAP de Vilanova del Camí, de manera centralitzada.

 

 

Contacte previ telefònic

Des de l’inici de la pandèmia de la COVID-19, tant els professionals de pediatria com les infermeres pediàtriques de la Conca d’Òdena han estat treballant agrupades a Vilanova del Camí, on han fet atenció telefònica i atenció presencial quan ho ha indicat l’equip de pediatria. A partir de dilluns, cal seguir fent el contacte prèviament per telèfon amb els equips de pediatria

  • Pediatria del CAP Nord a través de la Meva Salut (900 053 723), per correu electrònic (capnord@csa.cat) o telefònicament, com a última alternativa, al 938 075 800.
  • Pediatria de la resta de la Conca d’Òdena (equips d’atenció primària Santa Margarida de Montbui, Vilanova del Camí, Igualada Urbà, i Anoia Rural) a través de la Meva Salut (900 053 723), per correu electrònic (cc.ics@gencat.cat) o al telèfon 93 806 33 02.
  • Per urgències cal trucar al 634 277 201

 

Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva

L’equip de ginecologia que atén l’ASSIR (Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva) de la Conca d’Òdena es concentrarà al CAP Igualada Nord.

En paral·lel, les llevadores dels quatre equips d’atenció primària restants, Igualada Urbà, Anoia Rural, Santa Margarida de Montbui i Vilanova del Camí continuaran atenent la seva població assignada al CAP Vilanova del Camí  i  derivaran les pacients si haguessin de ser visitades per ginecologia.

Finalment, es mantindrà la presència de l’equip de ginecologia als CAP de Piera i Calaf.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies, Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.