L’EAP Piera programa una nova edició de l’Aula Oberta de Postpart per a pares i mares

L’Equip d’Atenció Primària Piera ja té en marxa una nova edició del curs Aula Oberta de Postpart per a pares i mares. Es tracta d’un espai de trobada on els progenitors poden intercanviar experiències, reforçar vincles de relació amb els seus nadons mitjançant el massatge infantil i, a la vegada, resoldre dubtes sobre la criança.

L’Aula Oberta, que està impartida per una llevadora i una infermera de pediatria, és també un espai de suport i d’expressió de sentiments en relació amb la maternitat i la criança per a pares i mares, que alhora adquireixen coneixements i habilitats en les cures del nadó.

Al llarg de les deu sessions que es porten a terme es tracten diverses temàtiques, com són la lactància, els mètodes anticonceptius després del part, l’alimentació complementària i el maneig de les malalties habituals en la infància, entre d’altres. En cada sessió s’ha reservat un espai per al massatge infantil.

La valoració i l’acollida dels assistents en relació amb l’Aula Oberta de Postpart és molt positiva.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.