L’equip d’infermeria de Santa Margarida de Montbui ensenya els joves a divertir-se amb còctels sense alcohol

L’equip d’infermeria del CAP Santa Margarida de Montbui, juntament amb estudiants d’infermeria i residents de medicina i infermeria del centre, ha fet un taller per ensenyar a elaborar còctels sense alcohol als alumnes de 2n curs d’ESO de l’Institut del municipi. Hi han participat més d’una vuitantena de nois i noies.

Aquesta activitat comunitària, adreçada a estendre hàbits saludables entre la població, ha tingut una gran acceptació de l’alumnat ―que ha pogut descobrir com amenitzar el seu temps d’oci sense posar en risc la salut consumint alcohol.

El taller ha consistit en una primera part informativa, en què les infermeres han fet una xerrada sobre els beneficis que comporta no consumir begudes alcohòliques; i una segona part pràctica, en què els joves han après com elaborar còctels saludables i els han pogut degustar.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.