Les hores de formació dels professionals de l’ICS Catalunya Central durant l’any 2019 creixen un 33 %

Una de les activitats formatives realitzades

L’Institut Català de la Salut a la Catalunya Central aposta per la millora de la qualitat en la formació dels seus professionals. L’any 2019 s’han programat 275 activitats formatives que han suposat un total de 2.518 hores de formació, un 33% més que l’any anterior.

L’augment d’hores de formació respon, en part, a l’oferta de cursos de més durada per respondre la demanda dels mateixos professionals. Aquesta formació permet introduir noves metodologies docents (com la simulació) i assolir els continguts de cada activitat mitjançant una participació més activa dels alumnes.

El nombre de professionals que han participat en les activitats formatives durant el 2019 s’ha mantingut semblant al de l’any anterior i cal destacar que pràcticament tots els professionals de l’ICS Catalunya Central han assistit, com a mínim, a una activitat formativa durant l’any.

L’oferta ha estat molt variada, des de la formació en metodologia de treball en salut comunitària, fins a formació en recerca o comunicació. També s’ha fet una aposta important per la formació virtual i semipresencial. Un total de 49 activitats s’han realitzat en aquestes modalitats, la qual cosa representa una de cada cinc activitats del total que s’ha fet.

Una de les principals apostes de la formació durant el 2019 ha estat acreditar professionals de l’ICS Catalunya Central com a instructors en suport vital immediat. Aquest programa té com a finalitat formar tots els professionals de medicina i infermeria d’adults per respondre en cas de situacions d’emergència.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies, Notícies docència, Sin categoría i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.