Les pantalles tàctils dels CAP de l’ICS Catalunya Central s’han utilitzat més de 200.000 vegades durant l’any 2018

Durant l’any 2018, les 20 pantalles tàctils (TESEO) que hi ha en centres d’atenció primària de l’ICS Catalunya Central (Bages, Anoia, Osona i Berguedà) han estat utilitzades més de 200.000 vegades pels usuaris. Aquests aparells, que se situen en lloc ben visibles dels centres i que són semblants als caixers automàtics, faciliten a la ciutadania la realització de diversos tràmits d’una forma senzilla.

Les funcionalitats més utilitzades han estat la programació de visites per als professionals de medicina, infermeria, pediatria, treball social i odontologia i la impressió del Pla de medicació. També s’hi pot consultar i imprimir la relació de cites pendents i els justificants de visites, per exemple.

L’objectiu per a aquest any 2019 és dotar deu CAP més de l’ICS Catalunya Central  de pantalles TESEO ―que ja en seran 30―, i potenciar-ne l’ús, ja que és un dispositiu que dona més autonomia als usuaris a l’hora de fer determinades gestions administratives, ajuda a descongestionar els punts d’atenció i a disminuir els temps d’espera a l’hora de fer algunes consultes o gestions al taulell.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.