L’ICS Catalunya Central fa 3 xerrades a Igualada per explicar a la ciutadania què és el document de voluntats anticipades

Professionals d’atenció primària estan fent diverses xerrades a l’Anoia per explicar a la ciutadania què és el document de voluntats anticipades (DVA), un tràmit que es fa de manera gratuïta i que permet a les persones deixar constància de com volen que siguin els seus tractaments si un dia no poden decidir-los per si mateixes. Entre d’altres aspectes, poden indicar-hi les preferències en les cures a rebre, la donació d’òrgans, l’assignació d’un representant en cas de no poder expressar-se, etc.

Xerrades a Igualada 

  • Dimecres 4 de març, de 10 h a 13 h, al punt informatiu Mercat de la Masuca.
  • Dimarts 10 de març, a les 11 h, al Casal del Passeig.
  • Dilluns 30 de març, a les 19 h, a la Biblioteca Central de Cal Font.

L’objectiu és que totes les persones majors d’edat tinguin informació sobre el document de voluntats anticipades i sobre el fet que per fer-se’l, al seu CAP de referència, no cal que siguin persones grans o que tinguin cap malaltia.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.