L’Institut Català de la Salut inicia la campanya “Jo t’ajudo, tu m’ajudes” per potenciar la relació de respecte, confiança i corresponsabilitat entre professionals i ciutadania

La campanya, acollida sota la línia estratègica corporativa #AmbTuMillor, busca crear entorns de treball més segurs per la millora de la pràctica assistencial.

L’Institut Català de la Salut posa en marxa la campanya comunicativa “Jo t’ajudo, tu m’ajudes” en els Centres d’Atenció Primària (CAP), Centres d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) i consultoris locals que gestiona per a potenciar la relació de respecte, confiança i corresponsabilitat entre professionals i ciutadania.

Aquesta campanya, acollida sota la línia estratègica corporativa #AmbTuMillor, vol conscienciar sobre la necessitat de col·laboració mútua amb l’objectiu de preservar i tenir cura de la salut de les persones, tant als taulells com a les consultes i millorar així els vincles entre els dos col·lectius. D’aquesta manera es creen entorns de treball més segurs i es millora la pràctica assistencial.

Els cartells informatius de la campanya es podran veure en els propers dies en els taulells d’atenció a la ciutadania i zones comunes dels centres.

 

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats, Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.