Taller d’hàbits saludables a Berga per a persones amb discapacitat psíquica

Professionals de l’Equip d’Atenció Primària Berga han fet, a la sala de formació de la Creu Roja, una xerrada i un taller d’alimentació i exercici físic per a persones afectades de discapacitat psíquica del grup de Suport a la Llar de l’Associació Prodisminuïts Psíquics del Berguedà. L’objectiu és donar eines pràctiques i conscienciar els assistents que poden millorar la seva qualitat de vida incorporant alguns hàbits saludables en el seu dia a dia.

A la sessió, a càrrec d’una metgessa i una infermera del CAP Berguedà de l’ICS Catalunya Central, hi ha participat una quinzena d’assistents i les seves educadores i s’hi han tractat temes com ara les conseqüències de l’obesitat i el sedentarisme, els beneficis de la dieta mediterrània i l’exercici físic, les eines per millorar hàbits saludables, i també s’han donat idees pràctiques per cuinar i diverses motivacions per fer activitats a l’aire lliure.

Durant la darrera part de la sessió, s’ha fet un exercici pràctic per establir objectius individualitzats a curt termini en funció de la motivació de cada participant.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.