Torna la Tarda Jove a l’ASSIR Osona sense cita prèvia

Cartell de la Tarda Jove d'OsonaEl Servei d’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR) Osona recupera aquest mes de setembre la consulta Tarda Jove sobre salut sexual i reproductiva sense cita prèvia. El servei està adreçat a joves menors de 25 anys de la comarca d’Osona i se’n pot fer ús tots els dimecres de 16 a 20 h, a la 2a planta del CAP Osona (plaça de la Divina Pastora, 6, Vic).

Els usuaris i usuàries de la consulta Tarda Jove els atén una llevadora que els assessora en temes de salut sexual i reproductiva, com ara mètodes contraceptius, malalties de transmissió sexual, dubtes sobre sexualitat, problemes ginecològics i embaràs no desitjat, entre d’altres. En cas d’urgències ginecològiques, rebran l’atenció d’un o una professional de ginecologia de suport.

També es poden fer consultes per correu electrònic a tardajoveosona.cc.ics@gencat.cat o per WhatsApp, al telèfon 634 279 456.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats, Adolescents, Notícies, Salut sexual i reproductiva, Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.