Un centenar d’assistents a la Primera Jornada d’Intercanvi d’Experiències de l’ICS Catalunya Central

Inauguració de la Jornada

Un centenar de professionals dels equips directius de l’ICS Catalunya Central han participat en la Primera Jornada d’Intercanvi d’Experiències, amb la voluntat d’aportar als equips directius una visió de les solucions que els professionals donen als reptes que es plantegen a l’atenció primària de la Catalunya Central i d’esdevenir un lloc d’intercanvi i discussió de les iniciatives innovadores en matèria de salut. La Jornada, que ha comptat amb la participació d’equips del Bages, Osona i Anoia, ha tingut lloc a Manresa.

Durant la sessió s’han tractat temes com la salut comunitària, les experiències viscudes en l’atenció a la cronicitati els nous models organitzatius, entre d’altres. L’objectiu del debat és conèixer les possibilitats reals d’implantació de les experiències presentades en la resta d’equips i unitats de la Catalunya Central.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.