Vacunació contra la grip als carrers, a Sant Quirze de Besora

Els professionals d’atenció primària de l’ICS Catalunya Central han fet diverses accions per promoure la vacunació contra la grip entre la ciutadania, com a mesura preventiva per a aquesta malaltia que cada any provoca hospitalitzacions i que, en els casos més greus, pot comportar fins i tot la mort. Una de les iniciatives més originals ha estat la dels professionals del CAP Sant Quirze de Besora ―que han sortit als carrers del municipi, vacuna en mà.

Aprofitant el dia de mercat setmanal, un equip de tres professionals del centre d’atenció primària (una infermera, una auxiliar d’infermeria i una administrativa) s’han desplaçat a diversos indrets del poble ―els carrers i establiments més concorreguts― per posar la vacuna a les persones que estaven interessades a vacunar-se. Botigues, bars, portals, la farmàcia i el mercat mateix han estat llocs idonis per vacunar les persones que no havien visitat el CAP.

És el primer any que s’ha dut a terme aquesta acció, però l’Equip ja preveu repetir-la en properes campanyes, per la bona acollida que ha tingut i perquè és una ocasió única per motivar i conscienciar la gent de la importància que té vacunar-se.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.