Estrenat el XatJove Anoia amb consells de salut personalitzats

Primària a l’Anoia estrena un nou xat adreçat a joves amb consells de salut personalitzats. Les professionals d’infermeria del Programa Salut i Escola i les llevadores de l’ASSIR Anoia lideren el projecte ‘XatJove Anoia’. Es planteja com una eina per resoldre dubtes en matèria de salut afectiva i sexual, consum de drogues i fer-los difusió dels serveis de salut comunitària del territori.

 

Les professionals d’infermeria del Programa Salut i Escola i les llevadores de l’ASSIR a l’Anoia lideren un nou xat adreçat al col·lectiu de joves de la comarca amb consells de salut personalitzats. El XatJove Anoia està adreçat a infants i joves d’entre dotze i divuit anys.

Acostar-se als joves

El xat esdevé una nova eina per acostar el col·lectiu de joves als professionals de la salut i resoldre’ls dubtes en matèria de salut afectiva i sexual, consum de drogues i fer-los difusió dels serveis de salut comunitària del territori.

Projecte compartit

El projecte es du a terme en el marc de l’acord de col·laboració entre la Gerència Territorial Catalunya Central de l’Institut Català de la Salut amb Abi Global Health, una empresa de salut digital amb seu a Barcelona i Dublín, que ofereix el seu servei de microconsultes de salut a catorze països d’Europa, Àsia i Àfrica. Abi Global Health ha adaptat la seva tecnologia per fer-la encara més accessible i segura per als joves, que hi accediran de manera totalment anònima i confidencial.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies, Salut comunitària i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.