Amb la tardor torna la marató de vacunació V de Vacuna’t, aquest cop contra la grip i contra la COVID-19

Un cop més, amb la tardor arriba el V de Vacuna’t, la marató de vacunació que s’adreça a personal de medicina, d’infermeria, d’administració i a altres treballadores i treballadors de l’àmbit sanitari de tot el territori que aquest any aposta per una vacunació doble, contra la grip i contra la COVID-19. Per tal de compaginar les dues vacunes aquest any s’ha avançat la campanya.

Així que es fa una crida perquè les i els professionals de l’ICS, entre els dies 24 i 30 d’octubre de 2022, es facin una fotografia relacionada amb la vacunació i la comparteixin a les xarxes socials amb l’etiqueta #vdevacunat. Per participar en el concurs, les imatges s’han de compartir a través de Twitter, citant @icscat; Facebook, citant @icscat; Instagram, també citant @icscatalunya, o s’han d’enviar per correu electrònic a l’adreça participa.ics@gencat.cat.

L’objectiu és remarcar la importància de vacunar-se perquè el personal es protegeixi a si mateix i per evitar transmetre virus als pacients a qui atén i als companys de feina. Els i les professionals que s’hi sumin podran compartir la seva experiència publicant, a través de les xarxes socials, una foto per animar d’altres companys a vacunar-se contra la grip, i amb la dosi de record de la vacuna contra la COVID-19.

Entre totes les fotografies rebudes se sortejaran quatre visites al Parc Astronòmic del Montsec i sis T-visites d’anada i tornada amb el cremallera de Montserrat.

Els premis han estat cedits gratuïtament per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

Condicions del concurs

  • Les imatges s’han de compartir amb l’etiqueta #vdevacunat a través de Twitter, citant @icscat; Facebook, citant @icscat; Instagram, també citant @icscatalunya, o s’han d’enviar per correu electrònic a l’adreça participa.ics@gencat.cat.
  • Les persones participants han de seguir el perfil corporatiu de la xarxa on hagin participat. Aquesta mesura s’aplica perquè des de l’organització es pugui contactar amb elles en cas que el nom d’algun dels professionals que hi participen no s’identifiqui prou clarament en el seu compte. Les persones que no vulguin fer pública la seva identitat podran participar en el concurs enviant un missatge directe.
  • S’acceptarà una participació per treballador/a.
  • El termini de recepció de les imatges comença el 24 d’octubre a les 00.00 i acaba el 30 d’octubre a les 23.59.
Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada ha esta publicada en coronavirus, Vacunes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.