Arriben 30 nous professionals residents a l’ICS Catalunya Central, que s’hi formaran durant 2 i 4 anys  

Trenta nous professionals residents s’han incorporat recentment a la Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària de l’ICS Catalunya Central.  Es tracta d’especialistes en medicina i infermeria de família, que completaran la seva formació en diversos centres.  De l’especialitat de medicina s’incorporen un total de 24 residents que tenen un període de formació de quatre anys. Pel que fa als especialistes d’infermeria, el seu període de formació és de dos anys i s’hi incorporen sis professionals.

La Unitat Docent ha anat creixent els darrers anys i ha passat d’incorporar 18 especialistes a l’inici de la seva acreditació a un total de 30, en l’actualitat, amb la previsió d’ampliar places en les properes convocatòries.

La formació d’especialistes es fa conjuntament amb els dispositius col·laboradors de la Unitat Docent: el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), Salut Pública, el Programa d’atenció domiciliària – Equip de suport (PADES), l’Atenció Continuada d’Urgències Territorial (ACUT) i els hospitals de referència del territori: Hospital d’Igualada, Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa i Hospital Universitari de Vic. La formació d’aquests nous especialistes inclou tant aspectes pràctics en aquests centres de referència i en els centres d’atenció primària acreditats per a la docència que hi ha a Osona, el Bages i l’Anoia, com formació teòrica en eines i habilitats necessàries per al desenvolupament de la seva tasca professional.

La Unitat Docent forma, en l’actualitat, un total de 92 especialistes en formació, disposa de vuit equips d’atenció primària acreditats per a la docència i de 53 tutors i tutores acreditats per a la formació d’especialistes.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.