Cada dijous a Torelló, caminades suaus per promoure hàbits saludables

L’Equip d’Atenció Primària La Vall del Ges i l’Ajuntament de Torelló organitzen un cicle de caminades  cada dijous, des del mes de novembre fins al mes de juny, amb l’objectiu bàsic de promoure la salut entre la població en un entorn físic proper, com són els entorns dels municipis.

Les caminades són suaus i assequibles, d’una durada aproximada d’una hora o poc més, i es poden seguir fàcilment. Els professionals que acompanyen el grup, que surt a un quart de deu des del mateix CAP Torelló, estan especialitzats en la promoció dels hàbits saludables i en cadascuna de les parades que es fan durant el trajecte ofereixen consells i recomanacions.

Aquestes sortides, que reben la denominació genèrica de “Els dijous: caminades de salut”,  són gratuïtes i estan especialment indicades per a aquelles persones poc acostumades a caminar. Els organitzadors recomanen portar calçat adequat per caminar, aigua i, si cal,  gorra i protecció solar. En el cas que hi hagi algun dijous que plogui, l’activitat de manteniment físic es farà al pavelló municipal.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.