Cardona presenta la segona edició de l’escola de cuidar dins el programa “Cuidem-nos”

L’Ajuntament de Cardona, a través del programa Cuidem-nos gestionat des de l’Agència de Desenvolupament Local, i amb la coordinació del CAP de Cardona, organitza la segona edició de formació, per a persones cuidadores i familiars no professionals, de persones dependents en l’àmbit domiciliari amb un nou format, “Escola de cuidar Cuidem-nos”. Aquesta iniciarà el proper 12 d’abril amb una durada de nou sessions impartides per diferents professionals del CAP i altres professionals externs, i finalitzarà el 15 de maig.

Amb el mateix objectiu que l’anterior edició, i amb una nova programació de tallers, l’Escola de cuidar pretén ser una eina per ampliar coneixements bàsics per poder fer una bona cura i millorar, no només l’atenció de la persona dependent, sinó també la prevenció de la salut física i mental de la persona cuidadora. Per més informació i inscripcions, trucar al 93 869 22 87.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies, Salut comunitària. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.