S’obren les inscripcions per als tallers “Bon profit i bona salut” organitzats pel CAP i l’Ajuntament de Santpedor

Els professionals del CAP Santpedor han organitzat, amb la col·laboració de l’Ajuntament, una sèrie de tallers de promoció d’hàbits alimentaris de la població. “Bon profit i bona salut” consta d’un total de vuit sessions que es duran a terme durant els mesos d’abril, maig i juny a la Biblioteca Pare Ignasi Casanovas, una d’elles amb demostració culinària inclosa. Aniran a càrrec de la dietista-nutricionista Alba Adot, de l’ICS Catalunya Central, i les inscripcions ja es poden fer al CAP.

Les primeres quatre xerrades es faran els dimecres de 9.30 a 10.30 h. La primera sessió, el 19 d’abril, Adot explicarà quins són els principis bàsics de l’alimentació saludable; el 26 d’abril parlarà sobre com fer una compra intel·ligent i assequible; el 3 de maig la xerrada vol sensibilitzar especialment sobre com evitar el malbaratament dels aliments i comptarà amb la participació de Celi Núñez, cuinera i veïna de Santpedor, i  finalment, durant la sessió del 10 de maig, la dietista donarà recomanacions d’alimentació en les malalties més freqüents entre la població.

Gràcies a l’èxit d’inscripcions en aquesta primera edició dels tallers, que ha quedat completa en només una setmana, ja s’ha previst una segona edició per al mes de juny, tots els dimecres (7, 14, 21 i 28) de 10.45 a 11.15 h, també a la Biblioteca municipal. Les inscripcions per a la segona edició ja estan obertes i es poden fer al mateix CAP Santpedor.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada ha esta publicada en Alimentació, Notícies, Salut comunitària. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.