Centres d’atenció primària de l’ICS a Osona acullen per primera vegada alumnes de Medicina en pràctiques

Dotze alumnes de tercer curs del grau de Medicina de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVIC-UCC) han començat les seves pràctiques als diversos centres docents col·laboradors de la Universitat. En el cas de l’ICS Catalunya Central a Osona, hi ha sis centres d’atenció primària que acullen per primera vegada aquests alumnes en pràctiques: Tona, Santa Eugènia de Berga, Torelló, Osona (Vic Nord), Manlleu i Sant Hipòlit de Voltregà.

L’estada dels estudiants de Medicina en aquests centres s’allargarà fins al dia 30 de novembre. Durant aquestes sis setmanes, els estudiants s’integraran als equips d’atenció primària per donar-los suport. Algunes de les principals habilitats que desenvoluparan són atenció a la comunitat, consulta al pacient crònic, consulta al pacient agut i a les urgències, i atenció a la família, integrats en equips multidisciplinaris de treball.

L’ICS Catalunya Central forma part de la Unitat Docent Territorial de la Facultat de Medicina de la UVIC-UCC, juntament amb altres institucions del territori. Aquest curs, un total de 32 estudiants de tercer fan classe a les instal·lacions del Campus de Medicina de la Universitat de Vic. Ara, aquests estudiants han iniciat les seves pràctiques en els diversos centres que formen la Unitat Docent.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies, Notícies docència i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.