Continua vigent la iniciativa solidària dels professionals de l’atenció primària de l’ICS a l’Anoia per ajudar a recaptar fons per a La Marató de TV3

La iniciativa solidària protagonitzada per un grup de professionals de l’atenció primària de l’ICS a l’Anoia per ajudar a recaptar fons per a La Marató de TV3 continua vigent durant les properes setmanes. El projecte ha venut fins ara 200 còpies de la litografia que reprodueix el quadre pintat per la metgessa Anna Font, de l’EAP Igualada Urbà, durant el passat mes de març. L’obra s’ofereix al conjunt de la ciutadania en format litografia A4 i es pot adquirir a través d’internet a un preu únic de 10 euros.

Els diners obtinguts es destinen a La Marató de TV3, que aquest any recaptarà fons per a la investigació de la COVID-19. Les litografies es poden comprar a través d’Internet fins al proper 9 de desembre. El lliurament es farà als mateixos CAP de l’Anoia o bé a través de missatgeria.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.