Convocat el concurs fotogràfic #infermeresbages2022

En el marc de la celebració del Dia Internacional de la Infermera, les institucions Althaia, UManresa, Sant Andreu Salut, el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona i l’ICS convoquen el concurs fotogràfic #infermeresbages2022.

Consulteu les bases aquí.

El concurs consisteix en publicar a la xarxa Instragram una fotografia d’una d’aquestes dues temàtiques:

Temàtica 1. “Dia a dia de les infermeres, posant en valor la seva tasca”. En aquest cas, les imatges hauran d’estar fetes en els espais interiors o exteriors de les institucions convocants.

Temàtica 2: “Fent salut”. Les imatges han de mostrar com els professionals de la salut, promocionen o practiquen hàbits saludables

 

Termini

El concurs s’inicia el dia 19 d’abril de 2022 i finalitzarà el dia 3 de maig de 2022. No s’admetran a concurs fotografies més enllà d’aquesta data.

 

Com participar-hi

Per participar en el concurs s’ha de ser professional d’infermeria del Bages, tenir un compte a Instagram amb perfil públic i respectar les condicions d’aquesta xarxa (http://instagram.com/legal/terms/).

Els participants hauran de:

  • Realitzar una fotografia que tingui relació amb una de les dues temàtiques objectes de concurs i publicar-la al mur del seu compte. No entraran a concurs les que es publiquin com a Story.
  • Etiquetar @althaiamanresa, @umanresa @standreusalut, @infermeresbcn, @icscatalunya, quan publiquin la fotografia en el seu perfil.
  • Utilitzar els hashtags #infermeresbages2022, i en la publicació, si la fotografia correspon a la temàtica “Fent Salut”, afegir-hi el hashtag #fentsalut
  • Seguir els comptes d’Instagram @althaiamanresa @umanresa @standreusalut, @infermeresbcn, @icscatalunya.
  • No hi ha limitació de quantitat de fotografies per participant.

Premis

  • Premi temàtica 1: 2 menús Kursaal (dilluns-diumenge)
  • Premi temàtica 2: 2 menús Kursaal (dilluns-diumenge)

 

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats, Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.