Proposta de lectures per Sant Jordi!

En aquest enllaç trobareu una selecció de contes i novel·les per a la igualtat de gènere i la violència zero que ha elaborat el Grup d’Igualtat de la Gerència Territorial Catalunya Central per aquest Sant Jordi.

El Grup d’Igualtat també ha imprès punts de llibre que s’han repartit a tots els equips del territori que amb el lema “Cada dia és 8 de març”.  Aquesta acció pretén fomentar la lectura i, alhora, convidar el personal a participar en el cicle d’activitats que ha organitzat durant tot l’any.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

D’altra banda, el grup ha imprès uns punts de llibre que s’han repartit a tots els equips del territori que amb el lema “Cada dia és 8 de març”.  Aquesta acció pretén fomentar la lectura i, alhora, recordar el cicle d’activitats que ha organitzat per aquest any:

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats, Lleure, Notícies, Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.