Dues metgesses de l’Anoia i un metge del Berguedà, guardonats amb els Premis a l’Excel·lència Professional pel Col·legi de Metges de Barcelona

El Col·legi de Metges de Barcelona (COMB) ha guardonat amb els Premis a l’Excel·lència Professional, atorgats aquest dimarts, dues metgesses i un metge de  l’ICS a la Catalunya Central en el decurs d’un acte que ha presidit Jaume Padrós, màxim responsable de l’entitat col·legial. Els premis han estat per a les metgesses Magda Valladares, de l’EAP Igualada Urbà (CAP Anoia), i Isabel Caballero, també directora de l’EAP Anoia Rural (Consultori Local Sant Martí de Tous) i per al metge Jordi Oller, de l’EAP Alt Berguedà (CAP Guardiola de Berguedà). En total, al conjunt de les comarques de Barcelona, s’han atorgat cinquanta reconeixements a metges o equips assistencials.

Els Premis a l’Excel·lència Professional es concedeixen anualment des de 2004 a criteri dels jurats constituïts per metges i metgesses de reconegut prestigi, i són el reconeixement de la professió mèdica als professionals i equips assistencials que han destacat per una trajectòria exemplar amb un exercici de la màxima qualitat i per l’enaltiment dels valors que configuren el professionalisme mèdic. Els premis del COMB són un reconeixement a trajectòries basades en l’honestedat, el compromís, l’altruisme, la integritat, la feina ben feta i l’excel·lència.

El COMB guardona professionals en els àmbits d’atenció hospitalària, atenció primària i en altres àmbits assistencials, i també en recerca biomèdica, educació mèdica i, per últim, humanitats, cooperació i gestió. Així mateix, es concedeixen quatre premis per a equips assistencials, per tal de reconèixer el lideratge i l’excel·lència dels metges que treballen en equip.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.