El CAP Anoia reprèn les caminades saludables aquest mes

A partir del 15 de setembre, l’Equip d’Atenció Primària Igualada Urbà reprèn les caminades saludables a Igualada i voltants amb l’objectiu de millorar el benestar físic i emocional de les persones que hi participen. A diferència d’abans de l’estiu, ara les caminades tindran una freqüència setmanal i es faran tots els divendres (laborables), fins al 31 de maig de 2024.

Durant el transcurs de l’activitat, les professionals sanitàries oferiran consells i recomanacions sobre diversos temes relacionats amb la salut (alimentació, descans, benestar emocional, tabac…). Les caminades són rutes d’unes dues hores i d’intensitat baixa/mitjana, aptes per a tots els públics.

La sortida es farà a les 9.15 h des del CAP Anoia (Pg. Mossèn Jacint Verdaguer, 170) i es recomana portar calçat còmode, aigua i gorra o algun altre element de protecció solar. Les inscripcions es poden fer presencialment al CAP mateix, a la planta baixa.

Les caminades són promogudes per la infermera Dolors Ortínez i la metgessa Concepció Espinós, referents d’activitat física del CAP Anoia, la nutricionista Laura Balaguer i la fisioterapeuta Cristina Segura.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada ha esta publicada en Activitat física, Activitats, Notícies, Salut comunitària. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.