El CAP Anoia reprèn les caminades saludables després de dos anys d’aturada per la pandèmia

A partir d’aquest mes de novembre, l’Equip d’Atenció Primària Igualada Urbà de l’ICS Catalunya Central reprèn les caminades saludables a Igualada i voltants, amb l’objectiu de promoure l’activitat física i altres hàbits saludables entre els participants, així com el contacte amb la natura.

Tindran lloc el primer i tercer divendres de cada mes, fins al maig de 2023. La primera es va realitzar divendres passat. Seran rutes d’unes dues hores i d’intensitat baixa/mitjana, aptes per a tots els públics. La sortida es farà a les 9 del matí des del CAP Anoia (Pg. Mossèn Jacint Verdaguer, 170) i es recomana portar calçat còmode, aigua i gorra o algun altre element de protecció solar. Les inscripcions es poden fer al mateix CAP, a la planta baixa.

Aquesta activitat comunitària ha estat més de dos anys aturada a causa de la pandèmia de la COVID-19. La promouen les referents d’activitat física del CAP Anoia, la infermera Dolors Ortínez, la metgessa Concepció Espinós, i també la nutricionista Laura Balaguer.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada ha esta publicada en Activitat física, Activitats, Lleure, Notícies, Salut comunitària. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.