El CAP Bages ha complert 50 anys aquest 2020

El CAP Bages, el centre més gran de l’ICS a la Catalunya Central i situat a Manresa, ha complert aquest 2020 50 anys de trajectòria. L’equipament s’estrenava el març de l’any 1970 i va unificar els serveis dels aleshores ambulatoris dels carrers Barcelona, Carrió i Sant Tomàs. Amb el pas dels anys el centre ha esdevingut un espai clau i de referència per a l’atenció primària al territori.

Aquest 2020, el centre s’ha adaptat a la situació de pandèmia actual i continua oferint atenció en l’àmbit de la medicina i la pediatria, manté els serveis de radiologia i atenció a la salut sexual i reproductiva i compta també amb les urgències d’atenció primària les 24 hores del dia.

 

Des de l’ICS a la Catalunya Central ens afegim al reconeixement per la trajectòria del CAP Bages durant tots aquests anys, volem tenir un record per a tots els professionals que hi ha treballat i enviem un missatge d’energia i suport al conjunt de treballadors i treballadores que actualment atenen la ciutadania des d’aquest equipament emblemàtic.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.