El CAP de Gironella inicia, amb l’Ajuntament, un procés participatiu per analitzar el sistema de salut del municipi

L’Ajuntament de Gironella i el Centre d’Atenció Primària de Gironella (CAP) inicien un procés participatiu per a identificar els actius de salut del municipi i poder millorar els serveis que s’ofereixen als vilatants. La primera fase del projecte, que ha començat avui, busca identificar els actius de salut, és a dir, els punts de la Vila que afavoreixen la salut, com ara, la ruta de les colònies, o el parc inclusiu, i la segona, vol destapar les mancances del municipi, i les necessitats dels gironellencs en temes de benestar social, seguretat i mobilitat, salut, i lleure i equipaments.

Per a dur a terme la primera fase del projecte, professionals del CAP es desplaçaran a diversos punts del municipi amb l’objectiu de que els gironellencs identifiquin els actius de salut. A partir d’aquí, es farà un mapatge del municipi que servirà per a tenir identificats aquests punts.

La segona fase del projecte consistirà en la realització d’enquestes als vilatants per conèixer de primera mà la seva percepció de la salut a Gironella i poder identificar les necessitats i les preocupacions dels habitants del municipi. L’enquesta es podrà respondre des de l’APP de Gironella, a l’apartat “La salut és cosa de tots!”, i en format físic, a través d’unes bústies que s’ubicaran en punts estratègics del municipi per a facilitar la participació.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.