El cap de Recerca de l’ICS Catalunya Central rep el primer accèssit del premi Doctor Pau Florejachs i Viladomi, del COMBerguedà

L’estudi premiat analitza l’efecte de la pandèmia en els diagnòstics de diabetis.

Del 14 al 16 de juny, Josep Vidal participa a la Conferència Europea de la Salut que té lloc a Finlàndia, com a expert en telemedicina.

El cap de l’Àrea de Recerca i Innovació de l’Institut Català de la Salut (ICS) a la Catalunya Central, Josep Vidal, ha estat distingit amb el primer accèssit de la quarta edició del premi Doctor Pau Florejachs i Viladomiu 2022, convocat per la Junta Comarcal del Berguedà del Col·legi de Metges de Barcelona.

Vidal Alaball, que també és metge especialista en Medicina Familiar i Comunitària, va rebre el reconeixement per la recerca sobre l’“Impacte de la pandèmia de la Covid-19 a l’atenció a la Diabetis mellitus tipus 2 als centres d’atenció primària de la Catalunya Central”. L’estudi analitza com va afectar el Covid-19 en els pacients amb diabetis tipus 2 sense diagnosticar.

L’acte d’entrega dels premis va tenir lloc a Gironella i és un punt de trobada per a tots els professionals de la salut que viuen o treballen a la comarca del Berguedà.

Josep Vidal al Congrés Europeu de la Salut de Finlàndia

Del 14 al 16 de juny, Hèlsinki acull la Conferència Europea de la Salut (European Health Conference & Exhibition), un congrés que compta amb la intervenció del cap de Recerca i Innovació de l’ICS. Vidal imparteix una conferència-classe magistral sobre “Telesalut: més enllà de la tecnologia”. Parlarà com a expert en temes digital a l’atenció primària, en concret sobre l’econsulta i la vídeoconsulta i com la tecnologia pot donar suport als professionals sanitaris.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats, Notícies, Notícies recerca. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.