Es posa en marxa l’Escola de Salut de Vacarisses

La iniciativa consisteix en quinze taller gratuïts per a adults de totes les edats i compta amb inscripcions obertes

El CAP de Vacarisses engega aquest mes de juny l’Escola de Salut, un espai on professionals de diferents àmbits de la salut física i psicològica parlaran d’allò que podem fer per cuidar-nos de la millor manera tant el cos com la ment.

L’Escola de Salut consistirà en quinze tallers gratuïts dirigits a persones adultes, de totes les edats, que tinguin ganes de saber més sobre com cuidar-se i millorar el seu benestar emocional i físic. Es tractaran temes tan importants com la salut emocional, la nutrició i la beguda saludable, la imatge i el benestar, la salut bucodental o com preparar-se per fer front a la calor, entre d’altres.

Els tallers de juny i juliol se celebraran d’11 a 12 h i tractaran els temes següents:

  • 29 de juny – Què hem après de la pandèmia?
  • 6 de juliol – Salut emocional
  • 13 de juliol – Preparar-se per a la calor i cuidar la pell
  • 20 de juliol – Nutrició saludable
  • 27 de juliol – Imatge i benestar

Els tallers tindran lloc al Casal de la Gent Gran i començaran el 29 de juny. Per assistir-hi, cal inscriure’s a totes les sessions. La ciutadania de Vacarisses es pot inscriure al casal (presencialment o al telèfon 93 828 10 30) o al CAP (presencialment o trucant al 674 050 440). L’aforament és limitat.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats, Notícies, Salut comunitària. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.