El CAP Gironella forma en l’àmbit de la salut una trentena de dones islàmiques

Un equip d’infermeres del CAP Gironella, de l’ICS Catalunya Central, ha iniciat les activitats de salut comunitària de l’any amb una sessió adreçada a la comunitat islàmica, a la qual van assistir més d’una trentena de dones.

Aquesta jornada, emmarcada en un curs que l’Ajuntament del municipi i el Consell Comarcal del Berguedà ofereixen a les persones nouvingudes, serveix per explicar, per exemple, com s’organitza el sistema sanitari, on acudir en cada moment quan es té un problema de salut, o si es volen  rebre consells sobre alimentació saludable, salut infantil, etc.

La sessió, que va tenir un gran èxit de públic, va ser molt participativa i les assistents van poder plantejar-hi dubtes a les professionals sanitàries. Està previst fer també una caminada saludable amb aquest grup de participants i la possibilitat de programar sortides periòdicament per promoure l’activitat física entre el col·lectiu.

Gràcies al Pla de salut local de Gironella, presentat recentment, totes les activitats organitzades per l’Ajuntament incorporen accions per promoure la salut de la ciutadania.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.