El CAP Navarcles organitza un programa per promoure les habilitats familiars

El Centre d’Atenció Primària (CAP) Navarcles iniciarà aquest mes de gener el programa ‘La família, la millor escola’, amb l’objectiu de millorar les competències i les habilitats en la criança, de les famílies que hi participin, així com de fomentar una dinàmica familiar positiva. Aquesta iniciativa està dissenyada específicament per a famílies amb infants d’edats compreses entre els 2 i 5 anys.

Les sessions s’iniciaran el proper dia 15 de gener a la Biblioteca Sant Valentí de Navarcles i es desenvoluparan fins al 25 de març, els dilluns, de 5 a 7 de la tarda. Les conduiran el treballador social sanitari del CAP, Oriol Imbernon, i el referent de benestar emocional, Ivan Sánchez, professionals de l’Institut Català de la Salut de la Catalunya Central, que ajudaran les famílies a millorar la comunicació, la resolució de conflictes i altres aspectes clau per a una criança saludable i una convivència positiva.

Per a més informació i inscripcions, cal contactar amb el CAP Navarcles o amb qualsevol dels professionals referents del programa.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats, Embaràs i infants, Notícies, Salut comunitària. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.