El Centre d’Atenció Primària Capellades reobrirà dilluns

El Centre d’Atenció Primària (CAP) Capellades tornarà a obrir aquest proper dilluns 18 de maig, després que hagi estat tancat durant les darreres setmanes a causa de la situació de pandèmia de la COVID-19. L’equipament obrirà de 8 a 15 h, de dilluns a divendres. El telèfon de contacte del CAP és el 93 801 16 91. Per poder gestionar les demandes de la ciutadania cal trucar-hi o bé accedir a l’eConsulta abans de desplaçar-s’hi per concretar els detalls de la visita.

Tardes, caps de setmana i festius

Les persones usuàries es podran adreçar al mateix telèfon per realitzar les seves consultes.

El CAP Piera donarà cobertura a la població de l’Àrea Bàsica de Salut Capellades per aquelles visites presencials no resoltes per via telefònica o eConsulta/videoconsulta.

 

Evitar els desplaçaments als CAP

Amb la voluntat d’evitar els desplaçaments innecessaris als centres d’atenció primària, en el moment actual es fa una crida a utilitzar el telèfon o la consulta virtual. Els professionals de l’ICS a la Catalunya Central recorden la importància de donar-se d’alta a l’aplicació La Meva Salut, per tenir accés a totes les dades i a les consultes en línia (l’eConsulta i la videoconsulta).

L’alta a La Meva Salut es pot fer excepcionalment des de l’enllaç http://canalsalut.gencat.cat/ca/detalls/noticia/2020-03-18-atencio-no-presencial-lamevasalut o a través del telèfon 900 053 723, de dilluns a divendres, de 8 a 20 h.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.