El Centre d’Atenció Primària Santa Margarida de Montbui recuperarà part de l’activitat aquest dilluns

Els professionals de l’ICS a la Catalunya Central reiteren la importància d’utilitzar mitjans telemàtics o de trucar per telèfon abans d’adreçar-se als CAP per evitar desplaçaments innecessaris i extremar la precaució davant la COVID-19. El Centre d’Atenció Primària Santa Margarida de Montbui recuperarà aquest dilluns, 15 de juny, l’activitat per a la població adulta, de dilluns a divendres de 8 a 15 h. Per poder gestionar les demandes de la ciutadania, abans de desplaçar-s’hi cal trucar al 93 801 73 00 o bé contactar-hi a través de l’eConsulta o de l’opció Com et podem ajudar, contacteu amb mi de la pàgina web de programació de visites, amb l’objectiu de poder donar la millor resposta en funció del motiu de consulta.

Pel que fa a l’atenció del servei d’Atenció a la salut sexual i reproductiva (ASSIR), cal trucar al telèfon 93 803 15 04. El servei de Pediatria es continuarà atenent des del CAP Vilanova del Camí, a través del telèfon de contacte 93 806 33 02.

Tardes, caps de setmana i festius

Les persones usuàries del CAP Santa Margarida de Montbui es podran adreçar al mateix telèfon del centre per realitzar les seves consultes, que seran ateses des del CAP Anoia (davant l’estació del tren). El CAP donarà cobertura a la població de l’Àrea Bàsica de Salut Santa Margarida de Montbui per a aquelles visites urgents presencials no resoltes per via telefònica o l’eConsulta/videoconsulta de dilluns a divendres, de 15 a 8 h i els dissabtes, diumenges i festius, les 24 hores del dia.

 

Evitar els desplaçaments als CAP

Amb la voluntat d’evitar els desplaçaments innecessaris als centres d’atenció primària, en el moment actual es fa una crida a utilitzar el telèfon, l’opció Com et podem ajudar, contacteu amb mi del web de programació de visites o la consulta virtual. Els professionals de l’ICS a la Catalunya Central recorden la importància de donar-se d’alta a l’aplicació La Meva Salut, per tenir accés a totes les dades i a les consultes en línia (l’eConsulta i la videoconsulta).

L’alta a La Meva Salut es pot fer excepcionalment des de l’enllaç http://canalsalut.gencat.cat/ca/detalls/noticia/2020-03-18-atencio-no-presencial-lamevasalut o a través del telèfon 900 053 723, de dilluns a divendres, de 8 a 20 h.

En cas que els professionals recomanin una atenció presencial es recordaran a la ciutadania les indicacions següents: l’ús de la mascareta és obligatori; els acompanyants només es permeten en casos imprescindibles; cal arribar a l’hora de la visita indicada, no abans; cal respectar la senyalització i les indicacions dels professionals i cal rentar-se les mans sovint, i respectar la distància de seguretat.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.