El Centre d’Atenció Primària Vilanova del Camí recuperarà part de l’activitat aquest dilluns

El Centre d’Atenció Primària Vilanova del Camí recuperarà aquest dilluns, 15 de juny, l’activitat per a la població adulta, de dilluns a divendres de 8 a 20 h. Per poder gestionar les demandes de la ciutadania, abans de desplaçar-s’hi cal trucar al  93 806 33 02,  o bé contactar a través de l’eConsulta o de l’opció Com et podem ajudar, contacteu amb mi de la pàgina web de programació de visites, amb l’objectiu de poder donar la millor resposta en funció del motiu de consulta. Pel que fa a l’atenció del servei d’Atenció a la salut sexual i reproductiva (ASSIR), cal trucar al 93 803 15 04. El servei de Pediatria de la Conca d’Òdena es continuarà atenent des del mateix CAP Vilanova del Camí, a través del telèfon de contacte 93 806 33 02.

Caps de setmana i festius

Les persones usuàries del CAP Vilanova del Camí es podran adreçar al mateix telèfon del centre per realitzar les seves consultes, que serà ateses des del CAP Anoia (davant l’estació del tren). El CAP  donarà cobertura a la població de l’Àrea Bàsica de Salut Vilanova del Camí per a aquelles visites urgents presencials no resoltes per via telefònica o eConsulta/videoconsulta els dissabtes, diumenges i festius, les 24 hores del dia.

 

Evitar els desplaçaments als CAP

Amb la voluntat d’evitar els desplaçaments innecessaris als centres d’atenció primària, en el moment actual es fa una crida a utilitzar el telèfon, l’opció Com et podem ajudar, contacteu amb mi del web de programació de visites,  o la consulta virtual. Els professionals de l’ICS a la Catalunya Central recorden la importància de donar-se d’alta a l’aplicació La Meva Salut, per tenir accés a totes les dades i a les consultes en línia (l’eConsulta i la videoconsulta).

L’alta a La Meva Salut es pot fer excepcionalment des de l’enllaç http://canalsalut.gencat.cat/ca/detalls/noticia/2020-03-18-atencio-no-presencial-lamevasalut o a través del telèfon 900 053 723, de dilluns a divendres de 8 a 20 h.

En cas que els professionals recomanin una atenció presencial es recordarà a la ciutadania les indicacions següents: l’ús de la mascareta és obligatori; els acompanyants només es permeten en casos imprescindibles; cal arribar a l’hora de la visita indicada, no abans; cal seguir la senyalització i les indicacions dels professionals, cal rentar-se les mans sovint i respectar la distància de seguretat.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.