Els equips d’atenció primària Sagrada Família i Plaça Catalunya de Manresa recuperen l’atenció telefònica a partir d’aquest dimecres

L’Institut Català de la Salut a la Catalunya Central recuperarà l’atenció telefònica dels equips d’atenció primària Sagrada Família i Plaça Catalunya de Manresa a partir d’aquest dimecres. L’atenció presencial a la ciutadania dels dos equips de salut continuarà centralitzada al CAP Bages, però es tornaran a habilitar els telèfons dels dos equips d’atenció primària.

 

Els dies laborables, de 8 a 20.00 hores, la ciutadania de referència de l’EAP Sagrada Família podrà trucar al 93 874 78 13; i l’atenció telefònica per als usuaris i usuàries de l’EAP Plaça Catalunya de Manresa es farà a través del telèfon 93 874 84 17 i pel que fa a l’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva al telèfon 93 874 88 28. Fora d’aquest horari i els dies festius, cal trucar al 061.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.