Els professionals de l’atenció primària de l’ICS a l’Anoia participen en una iniciativa solidària per ajudar a recaptar fons per a La Marató de TV3

Imatge dels professionals de primària a l'AnoiaUn grup de professionals de l’atenció primària de l’ICS a l’Anoia participen en una iniciativa solidària per ajudar a recaptar fons per a La Marató de TV3. En concret, ofereixen a la ciutadania la possibilitat d’adquirir una litografia que reprodueix el quadre pintat per la metgessa Anna Font, de l’EAP Igualada Urbà, durant el passat mes de març. La pintura barreja els colors de la pandèmia en una obra que “em va sortir de dins per expressar el neguit que vam patir tots els professionals mèdics durant la primera onada de la COVID-19”, explica l’Anna Font. Actualment, el quadre està penjat a la planta baixa del CAP Anoia.

En format A4

Les litografies que es posaran a disposició de la ciutadania seran en format A4 i es podran comprar a un preu únic de deu euros, durant les properes setmanes. Es podran adquirir a través d’Internet i l’entrega es farà als CAP mateixos o bé a través de missatgeria. Els professionals preveuen poder enviar les litografies just abans de La Marató de TV3, que aquest any recaptarà fons per a la investigació de la COVID-19. Les litografies es podran continuar comprant a través d’Internet fins al proper 31 de gener.

 

Els professionals de l’atenció primària que han organitzat la iniciativa volen agrair el suport de totes i tots els professionals dels diferents CAP de la comarca i els demanen ajuda per fer difusió d’una iniciativa solidària que compta amb la col·laboració de les empreses Iguana Comunicacions i Gràfiques Vilanova.

Cartell informatiu de la iniciativa

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.