Emotiu reconeixement d’AMPANS als equips de vacunació

Vuit equips d’Atenció Primària del Bages han rebut un reconeixement emotiu per part de membres d’AMPANS, per agrair tot l’esforç fet per assolir la immunitat de grup. Abans d’entregar un obsequi fet per ells, els usuaris han llegit un comunicat que ha estat un agraïment per la tasca feta amb la vacunació. De fet, gràcies a aquesta ells poden recuperar progressivament les activitats comunitàries d’abans de la pandèmia, un moment molt esperat per tots.

L’entrega de la bosseta amb galetes s’ha fet simultàniament aquest dijous 30 de setembre al migdia als Centres d’Atenció primària de l’ICS a: Manresa, Sant Joan de Vilatorrada, Santpedor, Sant Fruitós, Sant Vicenç de Castellet, Sallent i Súria. Un portaveu de cada grup d’AMPANS ha llegit un comunicat on destaquen que és gràcies a la distribució de la vacuna i a l’assoliment de la immunitat de grup, que es podrà recuperar la plena normalitat i podran tornar a les activitats comunitàries en les que participaven abans de la pandèmia i que són fonamentals per seguir avançant cap a la inclusió i la participació ciutadana.

Al CAP Sagrada Família, els membres d’AMPANS han estat rebuts pels equips professionals i directius del centre d’atenció Primària i del SAP Bages-Berguedà. Elisabet Descals, directora del SAP Bages-Berguedà; Núria Busquet, directora del CAP Sagrada Família; i Montserrat Salles, adjunta a la direcció.

Ha estat amb la lectura del manifest que, els sanitaris han trencat el silenci amb un fort aplaudiment. “És gràcies a persones com vosaltres i al vostre esforç que podrem tornar a celebrar la vida d’abans” deien els nois i noies d’AMPANS, “i fer-ho amb vosaltres, col·lectivament,  tots junts, que és el que més ens agrada”.  El president d’AMPANS, Sebastià Catllà, i el director Toni Espinal, junt amb la responsable del servei de Centre Ocupacional, Cristina Llohis, que atén a prop de quatre-centes persones amb discapacitat intel·lectual, han acompanyat el grup.

Al final de l’acte la directora del SAP Bages-Berguedà, la metgessa Elisabet Descals, ha agraït el gest d’AMPANS i de les persones usuàries d’aquesta entitat. “També aprofito aquest regal d’AMPANS per agrair l’esforç dels professionals sanitaris que han estat al costat de la ciutadania des de fa divuit mesos i voldria demanar a les persones que encara no s’han vacunat que ho facin, que és imprescindible per poder sortir junts d’aquesta pandèmia”.

Mentre que el president d’AMPANS, Sebastià Catllà, ha posat de relleu la bona coordinació i el suport rebut en tot moment dels Centres d’Atenció Primària en la gestió de la crisi, per facilitar les proves PCR, el seguiment i l’administració de la vacuna, per vetllar per la salut de les persones usuàries de l’entitat.

El manifest llegit per les persones usuàries de l’entitat, s’ha anat repetint a tots els centres d’atenció primària de l’ICS, a la mateixa hora, davant de tots els professionals de la salut de la primària.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats, coronavirus, Notícies, Vacunes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.