Especialistes residents de l’ICS a la Catalunya Central presentaran els seus treballs de recerca en una jornada a Manlleu

Els professionals de medicina de família, infermeria familiar i comunitària i les llevadores que acaben el seu període de formació com a residents a l’ICS Catalunya Central presentaran els seus treballs de recerca a la VIII Jornada de Recerca i Docència que tindrà lloc aquest proper divendres al Museu del Ter de Manlleu.

S’hi presentaran nou projectes d’atenció familiar i comunitària que tracten àmbits com ara les voluntats anticipades, el tractament de l’acne, l’ús d’Internet com a font d’informació de salut en pacients, l’apnea del son o els centres de dia. Residents de l’Àrea d’Obstetrícia i Ginecologia presentaran dos treballs: un sobre implantació d’un programa de salut sexual per a adolescents i un altre sobre la deshabituació tabàquica en embarassades mitjançant l’ús d’una aplicació mòbil. Seguidament, s’explicaran onze experiències d’especialistes en formació que han fet una estada formativa en centres sanitaris d’altres indrets, com ara Costa Rica, Madrid, Granada, Xile o València, entre d’altres.

 La Jornada acabarà amb el tradicional dinar de comiat de la promoció d’especialistes que acaba els estudis aquest any a l’ICS Catalunya Central: 20 de medicina, 5 d’infermeria i 8 llevadores.

Podeu veure el programa complet clicant aquí.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies, Notícies docència i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.