Pla de medicació i LMS

Què és La Meva Salut ?

És un espai digital personal, de consulta i de relació, que permet a la ciutadania disposar de la seva informació personal de salut i d’altres serveis en línia per fer tràmits, consultes i tenir cura de la seva salut de forma segura i confidencial.

Per què s’ha fet?

La Meva Salut és un projecte del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya que posa a disposició dels ciutadans la informació del seu historial clínic. Aquesta informació és propietat del ciutadà i l’ha de tenir, en tot moment, al seu abast.

La seva finalitat és afavorir la vostra participació i coresponsabilitat en la cura de la vostra salut, conjuntament amb els equips que us atenen quotidianament. També ésdevé una eina per a la millora de la qualitat de l’atenció i promou l’ús racional dels recursos sanitaris.

Quines dades hi ha?

Hi trobareu la informació generada per l’atenció sanitària prestada en tots els centres assistencials públics:

Dels centres d’atenció primària on heu estat atesos: diagnòstics, medicaments prescrits del pla de medicació actiu, vacunes (immunitzacions) si estan registrades al centre.

De l’atenció rebuda a hospitals (en format PDF): informes d’alta d’ingrés, informes d’urgències, informes dels metges especialistes.

De proves o intervencions que us han fet (en format PDF) les imatges mèdiques (RX, TAC, etc.) no s’han inclòs a La Meva Salut perquè és necessari disposar d’un programari específic per poder-les visualitzar): informes de laboratori (resultats d’analítiques), informes de diagnòstic per la imatge (radiologia), informes d’altres proves que us han fet.

També hi podeu consultar les visites i les proves programades, la llista d’espera en cas que estigueu pendents de sotmetre-us a una intervenció quirúrgica amb temps màxim d’espera garantit i el document de voluntats anticipades, si ja l’heu registrat, i informació per fer-vos donant d’òrgans.

Avantatges de  La Meva Salut i pla de medicació ?

Accés a l’últim pla de medicació actualitzat, siguis on siguis, amb la vigència. Pots consultar-lo en format digital o imprimir-lo per anar a l’oficina de farmàcia en cas que el necessitis.

Accés a la informació dels teus medicaments immediatament, indicacions, consideracions.

On m’he d’adreçar si  vull sol·licitar les claus d’accés?

Podeu anar al vostre centre d’atenció primària o bé podeu adreçar-vos al 061 CatSalut Respon les 24 hores del dia, 365 dies a l’any.

Més a més informació: http://catsalut.gencat.cat/ca/serveis-sanitaris/la-meva-salut/pla-medicacio/

La setmana que ve t’explicarem: Ús segur dels medicaments: nens

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.