Especialistes residents de l’ICS a la Catalunya Central presenten els seus treballs de recerca en una jornada a Valls de Torroella

Els professionals de medicina de família, infermeria familiar i comunitària i les llevadores que acaben el seu període de formació com a residents a l’ICS Catalunya Central presentaran els seus treballs de recerca en la VII Jornada de Recerca i Docència que tindrà lloc el divendres 27 d’abril a Valls de Torroella, i a la qual s’han inscrit un centenar d’assistents.

S’hi presentaran sis projectes d’atenció familiar i comunitària que tracten àmbits com ara la prescripció de determinats medicaments, el ciberassetjament o la psoriasi. Residents de l’Àrea d’Obstetrícia i Ginecologia presentaran dos treballs: un sobre reanimació neonatal i un altre sobre el programa d’educació per a la salut i la sexualitat en el climateri. Seguidament, s’explicaran vuit experiències d’especialistes en formació que han fet una estada formativa en centres sanitaris de l’estranger (d’Europa i Amèrica) durant el curs 2016-2017, en indrets com ara Granada, Màlaga, Guatemala, Nova York o Tenerife. En total, seran catorze especialistes en medicina, sis en infermeria i cinc llevadores els qui que presentaran els seus treballs. La Jornada acabarà amb el tradicional dinar de comiat de la promoció d’especialistes que acaba els estudis aquest any.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies, Notícies de recerca i innovació, Notícies docència i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.