Èxit de participació a la caminada de primavera organitzada pel CAP Vilanova del Camí

Per celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física, el CAP Vilanova del Camí ha promogut una caminada en la qual han participat una trentena de persones. Els participants han estat acompanyats de dues infermeres del CAP i l’acte s’ha fet amb la col·laboració i promoció del Servei d’Esports de l’Ajuntament de Vilanova del Camí.  El principal objectiu d’aquesta activitat, que s’inclou en la proposta de caminades que es fan amb periodicitat mensual, és facilitar que les persones amb hàbits més sedentaris incorporin l’activitat física en la seva vida diària per afavorir uns hàbits més saludables.

S’han caminat, aproximadament, 5 quilòmetres, i s’ha fet una  visita cultural  a un refugi antiaeri que hi ha a les immediacions de l’aeròdrom d’Òdena. També hi ha hagut un refrigeri amb pomes i fruits secs, gràcies a la col·laboració de diferents empreses.

A més, la caminada ha estat també un acte d’homenatge al doctor Emiliano Longarón, un metge, que va traspassar recentment i que era molt estimat a Vilanova del Camí. Durant el recorregut, s’han fet un emotiu minut de silenci i uns testimoniatges d’agraïment quant a la seva  gran tasca, especialment, en la dècada dels anys 60, quan era l’únic professional del municipi i feia les visites a domicili perquè encara no hi havia cap centre físic on atendre els pacients.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.