Professionals d’Infermeria de la Catalunya Central assisteixen al Congrés Internacional d’Infermeria Familiar i Comunitària a Granada

Els dies 19, 20 i 21 d’abril s’ha celebrat el Congrés Internacional d’Infermeria Familiar i Comunitària a Granada, organitzat per FAECAP i ASANEC, amb el títol “Avanzamos en la innovación de los cuidados con la comunidad”. 16 professionals de la Catalunya Central han assistit al congrés: 4 Especialistes en Infermeria Familiar i Comunitària i 12 residents de les dues promocions actuals. Entre totes elles han presentat gairebé una vintena de pòsters.

La conferència inaugural ha estat a càrrec de Doris Grinspun, gerent general de l’Associació Professional d’Infermeres d’Ontario (RNAO),que ha parlat dels Centres d’Excel·lència (Best Practice Spotlight Organizations) i les Guies de Pràctica Clínica. A l’acte inaugural han assistit l’Alcalde de Granada, la consellera de Salut de la Junta d’Andalusia, el President de la FAECAP i presidenta de l’ASANEC.

Al llarg del congrés poden participar a tallers que tracten del maneig de ferides, actualització en tècniques inhalatòries, incontinència urinària, activitat física, nutrició, IFiC en entorn escolar i mindfulness, entre d’altres. També poden assistir a taules sobre Projectes de Promoció de la Salut Comunitària, Especialitat IFiC i lideratge, el futur de l’especialitat, Estratègies de Salut Comunitària, noves tecnologies i Acció participativa, Salutogènesis i desigualtats socials.

El congrés també és la seu de la IX Trobada de Tutors, IX Trobada d’Infermeres Residents, II Fòrum de Responsables de Cures, II Fòrum de professors/tutors de pregrau i I Trobada d’Infermeres gestores de casos.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies, Notícies docència, Unitat docent. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.