La gala de l’Osonenc de l’any reconeix la tasca de les infermeres

Amb l’objectiu de retre homenatge als col·lectius que van estar i són a primera línia de la Covid-19, la gala de premis d’El 9 Nou per fer públic l’Osonenc de l’Any, que es va celebrar a Tona el passat 12 de novembre, va voler reconèixer de manera especial el col·lectiu sanitari, especialment la infermeria.

En nom d’aquest col·lectiu, van pujar a l’escenari l’adjunta a la direcció del Servei d’Atenció Primària Osona, Laura Almendros; la directora d’infermeria del Consorci Hospitalari de Vic, Fina Carbonell, i la directora d’infermeria de l’Hospital Santa Creu de Vic, Marta Ferrer.

Almendros va reconèixer que la Covid-19 “ens ha canviat la manera de viure, treballar i oferir l’atenció sanitària”. En aquest sentit, va subratllar que els professionals “vam donar resposta a les noves necessitats que hi havia amb incertesa, però alguna vegada amb por”. Va explicar que “vam vacunar i ens vam apropar a la població” i que, després de tot, “cuidar” és la paraula que millor ho defineix, ja que “és l’essència de la primària i la infermeria”.

Les tres professionals van agrair el reconeixement i van poder visualitzar un vídeo emotiu per reviure els moments més àgils de la pandèmia.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats, Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.