La III Jornada de Bioètica a l’Anoia reflexionarà sobre la importància de la comunicació en la relació amb els pacients

L’ICS Catalunya Central i el Comitè d’Ètica Assistencial de l’Anoia organitzen aquest proper divendres 19 d’octubre a Igualada la III Jornada de Bioètica. La trobada reflexionarà sobre la importància de la comunicació en la relació dels professionals de la salut amb els pacients. Adreçada a metges, professionals de la infermeria, psicologia, de treball social i administratius sanitaris comptarà amb diferents ponents que donaran les claus per comunicar bé.

Saber escoltar, saber-se explicar, tenir una actitud empàtica i positiva o fer costat als pacients en aquells moments en què són especialment vulnerables són algunes de les qüestions que es plantejaran i que ajuden a teixir una relació de confiança que repercuteix en el benestar dels usuaris i usuàries del sistema sanitari.

Els professionals que intervindran a la jornada seran Marc Illa, màster en bioètica i dret; Xavier Cantero, metge de família; Bernat Carreras, psicòleg clínic i Montserrat Esquerda, pediatra i doctora en Medicina.

Les inscripcions són gratuïtes i estan obertes al conjunt de professionals de la sanitat. Cal inscriure’s a través del correu electrònic formacioanoia.cc.ics@gencat.cat La jornada tindrà lloc al Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia durant tot el matí de divendres.

El Comitè d’Ètica Assistencial està format per professionals de la comarca de l’Anoia dels diferents proveïdors en matèria de salut del territori i una de les seves línies d’actuació és la promoció de les activitats formatives. Enguany, l’organització de la Jornada de Bioètica ha recaigut en el Servei d’Atenció Primària de l’Anoia de l’ICS Catalunya Central.

Programa de la Jornada

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.