La pediatra del CAP Navàs Isabel Soler rep el Premi a l’Excel·lència Professional del Col·legi de Metges de Barcelona

Isabel Soler (Balsareny,1968) ha rebut el Premi a l’Excel·lència Professional del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) per la seva trajectòria professional com a pediatra d’atenció primària. El guardó també ha estat entregat a més d’una vintena de professionals o equips de l’Institut Català de la Salut (ICS) durant una celebració a l’Auditori AXA de Barcelona aquest dilluns, 27 de novembre.

El CoMB entrega els premis en reconeixement de trajectòries professionals basades en el compromís, l’honestedat, l’altruisme, la integritat i l’excel·lència. Soler, pediatra de l’Equip d’Atenció Primària Navàs, destaca que rebre la distinció “és una satisfacció i un honor immens, i un reconeixement per a tots els pediatres d’atenció primària que fem una feina potser poc visible, però molt important”.

Soler treballa de forma continuada a l’ICS des del 2003. Des del 2012 forma part de l’Equip d’Atenció Primària Navàs, però anteriorment ha estat pediatra a altres equips, com el dels centres d’Atenció Primària Vacarisses, Castellbell, Sagrada Família o Santa Coloma de Queralt.

En total, aquests guardons, que es lliuren des de l’any 2004, reconeixen cada any la trajectòria de 42 professionals de diferents àmbits assistencials. També premien quatre equips professionals que han destacat per la seva tasca i treball en equip.

Els guardons es concedeixen anualment des de 2004 a criteri dels jurats constituïts per professionals de medicina de reconegut prestigi i, per això, són el reconeixement de la professió mèdica a professionals i equips assistencials que han destacat per una trajectòria exemplar de qualitat i per l’enaltiment dels valors que configuren el professionalisme mèdic.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats, Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.