L’ASSIR Osona impulsa una nova edició del Curs de Prepart per a Homes

Es tracta de la quarta edició del Curs, que tindrà lloc entre l’octubre i el novembre.

El servei d’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR) d’Osona impulsa la quarta edició del Grup de Preparació a la Paternitat, unes sessions en què es convoquen els futurs pares per parlar sobre els reptes d’aquest nou rol i se’ls ofereix suport i acompanyament per facilitar-los una paternitat responsable i activa.

Les sessions tenen com a objectiu valorar els models de masculinitat que facilitin l’equitat entre homes i dones, analitzar els diversos tipus de paternitat i aconseguir més implicació dels homes en la criança. També abordaran com fer l’acompanyament durant la gestació, el part i el postpart, la sexualitat durant l’embaràs, la reorganització del temps, la conciliació i els permisos, i els tràmits que cal fer just després del naixement de la criatura.

El Curs va dirigit als homes amb parelles gestants que, en la data en què comencen les sessions, ja hagin superat el primer trimestre de l’embaràs i tindrà lloc els dilluns durant set setmanes, des de l’octubre fins a novembre. Els interessats poden enviar un correu electrònic a infoassirosona.cc.ics@gencat.cat.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats, Notícies, Salut sexual i reproductiva. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.