L’EAP Vilanova del Camí organitza una xerrada sobre la salut i l’atenció sanitària a les dones

L’Equip d’Atenció Primària Vilanova del Camí organitza aquest proper dijous, dia 1 de juny, una xerrada sobre salut i assistència sanitària a les dones. La metgessa Maria José García i la infermera Pilar Ibañez s’encarregaran d’aprofundir sobre patologies i factors de risc que afecten les dones, a partir de les dades que proporciona l’Enquesta de Salut de Catalunya (ESCA).

La xerrada, anomenada “Salut i atenció sanitària a les dones”, serà a les 6 de la tarda, a la sala polivalent del CAP Vilanova del Camí. Les dues professionals explicaran les diferències entre gèneres en els comportaments relacionats amb la salut, el treball, la salut reproductiva, la salut mental, les malalties cardiovasculars i l’envelliment.

La iniciativa està inclosa a l’agenda d’actes amb motiu de la celebració, el 28 de maig, del Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones, que compta amb més d’una desena d’activitats preparades des de diferents ajuntaments de la Mancomunitat, el Consorci Sanitari de l’Anoia, el Servei d’Intervenció Especialitzat (SIE), l’Institut Català de la Salut i, a més, entitats del territori com ara el Grup de Dones de les Tardes dels Dimecres, o l’Associació de Psicòlogues i Psicòlegs de l’Anoia. La Mancomunitat és qui organitza i també coordina els actes de l’agenda a través de l’Àrea d’Igualtat de Gènere. Podeu consultar l’agenda al web de la Mancomunitat.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.