L’ICS Catalunya Central acull 25 nous especialistes en formació  

A primera hora d’aquesta tarda s’ha celebrat a la seu de la Gerència Territorial Catalunya Central de l’ICS, a Sant Fruitós de Bages, l’acte d’acollida dels 25 especialistes en formació —vint dels quals corresponen a l’especialitat de medicina de família i cinc a infermeria familiar i comunitària. En el decurs de l’acte, la gerent territorial Anna Aran ha destacat els valors associats a la formació d’especialistes, una activitat que obliga tothom al debat, a la interpel·lació i a la millora contínua.

Els metges interns residents (MIR) en l’especialitat de medicina de família seguiran el pla de formació durant un període de quatre anys, fins al 2021. Per comarques, n’hi ha vuit que estaran adscrits a centres d’atenció primària del Bages; set que ho estaran a centres d’Osona i cinc, a centres de l’Anoia. Pel que fa a les especialistes en infermeria familiar i comunitària, estaran a la Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària Catalunya Central els propers dos anys. N’hi haurà dues a l’Anoia, dues al Bages i una a Osona.

La Gerència Territorial Catalunya Central de l’ICS forma, actualment, un total de 87 especialistes en ciències de la salut i la previsió és que aquest nombre augmenti en les futures promocions. La formació d’especialistes respon a les línies estratègiques que l’ICS té establertes, concretament, les relacionades amb la promoció del coneixement entre els professionals.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.