L’Equip d’Atenció Primària Anoia Rural incorpora la videoconsulta

La situació actual de pandèmia provocada per la COVID-19 ha obligat l’atenció primària a adaptar-se ràpidament per mantenir l’atenció als usuaris dels CAP i consultoris del territori. En aquest sentit, l’Equip d’Atenció Primària (EAP) Anoia Rural aquesta setmana ha incorporat amb èxit la videoconsulta. Es tracta d’una eina àgil que permet als professionals resoldre problemes de salut puntuals i fer el seguiment dels pacients sense que s’hagin de desplaçar als CAP.

En el context actual, es recomana evitar en la mesura del possible les visites als centres d’atenció primària i les videconsultes es perfilen com una eina que adquirirà major protagonisme a partir d’ara.

 

Connexió

L’EAP Anoia Rural s’ha dotat dels dispositius necessaris per fer possibles les videoconsultes. L’únic requisit necessari que cal és que l’usuari tingui la seva adreça electrònica i número de telèfon actualitzats a les dades personals de la història clínica informatitzada. En el moment d’establir la connexió s’envia un enllaç a la persona usuària, que es pot connectar de manera segura i confidencial.

Avatar photo

Quant a ICS Catalunya Central

Gerència Territorial de la Catalunya Central. Institut Català de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.